Osoba o kojoj se najviše piše i priča u posljednjih dvadesetak dana u Srbiji je učesnica rijalitija Zadruga Dalila Dragojević koja je vrlo brzo postala jedna od najomraženijih takmičarki ikad jer je pred kamerama ostavila muža koji se također nalazi u rijalitiju i stupila u odnos sa Filipom Carom.

Inače Dalila i Dejan su se upoznalu u rijalitiju Parovi i zaljubili se jedno u drugo i potom i vjenčali i donedavno su važili za jedan od najskladnijih riijaliti parova. Niko ni u snu nije mogao očekivati da će Dalila pred Dejanovim očima krenuti u aferu sa drugim muškarcem ali upravo to se desilo.

Sada se oglasio i Dalilin otac Huso Mujić koji je za medije ispričao kako se osjeća zbog onoga što je uradila njegova kćerka kao i kroz kakav pakao prolazi zbog toga ali je saopštio i svoju odluku kada je ona u pitanju. U selu u kojem on živi a u kojem su živjeli i Dalila i Dejan prije odlaska u Zadrugu Huso ima kuću i kako je rekao namjerava da je prepiše na Dejana a Dalila više nema gdje da se vrati što se njega tiče.

U selu su komšije sa kojima su razgovarali novinari imali samo riječi hvale za Dalilinog oca i rekli su kako je on vrijedan i pošten čovjek koji je uvijek spreman da pomogne drugima. Na pitanje da li prati dešavanja u Zadruzi Dalilin otac je rekao da ne može to da gleda jer ga uznemirava a posebno mu je teško zbog Dejana kada vidi koliko se on muči. Za Dalilino ponašanje kaže da nije normalno i da mu ljudi pišu da treba da je izvede iz Zadruge i vodi doktoru. Ostatak pročitajte ovdje.