U medijima je skoro izašla vijest da su se pjevačica Jovana Pajić i frontmen od grupe “Tropiko benda” Aleksandar Cvetković koji je ljudima više bio poznat kao Sale Tropiko odlučili da se razvedu čak poslije deset godina braka.

Oni su sa svojim kćerkama koje se zovu Helena i Đina živjeli u beogradskom naselju Vojvode Vlahović, ali još uvijek mediji nisu došli do informacje ko se iz toga mjesta iselio, ali su za sada kćerke uz Jovanu.

Jednom prilikom je Jovana putem društvenih mreža pokazala ljudima da je odlučila da poradi na svome izgledu, ali isto tako je rekla da se ona ne osjeća iznutra tako.

“Ja s vana blistam, ali iznutra spavam”, tada je napisala Jovana, pa je ovoga puta i podijelila sa svojim pratiocima jednu malu neugodnost koju je doživjela.

“Kada se dogodi da mi dođemo na frizuru bez zakazivanja, onda nama ništa nema drugo opcije nego da mi budemo sami svoji majstori. Kada je farba bila na glavi, onda se on ponudio da me isfenira, a tada me ošurio ispolivao i spalio mi tjeme sa fenom, pa mi dao šampanjac da podođem i na kraju me ujeo za glavu, a moram reći da je rezultat svega toga na kraju ispao fenomenalan”, rekla je Jovana preko društvenih mreža koja je pokazala svima da ona izgleda sada ljepše nego što je ikada izgledala.

Zaista moramo reći da su se svi iznenadili zbog njihovog razvoda i nije bilo ranije nikakvih priča oko toga, a sada su krenule neke priče kako su išli na bračno savjetovanje.