Najpoznatija pjevačica u bivšoj Jugoslaviji je bila Lepa Brena a njenu popularnost u narodu su mnogi smatrali svojejvrsnim fenomenom. Ona se početkom devedesetih udala za tada najboljeg srpskog tenisera Bobu Živojinovića sa kojim je dobila dva sina Stefana i Viktora dok je sa njima često boravio i Bobin sn iz prvog braka Filip koji je sa Brenom u odličnim odnosima i mnoi nisu ni znali da mu ona nije biološka majka sve do njegovog vjenčanja sa mladom pjevačicom Aleksandrom Prijović Prijom koje je bilo izuzetno popraćeno od strane medija.

Njih dvoje sada imaju i sina Aleksandra koji je centar njihovog svijeta a Prija je nedavno progovorila i o svom odnosu sa Stefanom Živojinovićem koji se nikako ne pojavljuje u javnosti i koji se na neki način distancirao do svoje porodice.

Zato se dugo nagađalo da su odnosi između njega i roditelja poremećeni a Prija je rekal da te priče nisu istinite i da više ni ne obraća pažnju na laži koje se pišu u medijima jer je sama odabrala posao koji radi i da bude javna ličnost. Kada je u pitanju Stefan on je prije nekoliko godina bio odlučio da se okuša u muzičkim vodama ali se brzo povukao i više se nije pojavljivao u javnosti.

Prija je otkrila da se Stefan preselio ali da sa svima u porodici komunicira i da nema nikakve drame u njihovom odnosu. Inače poorodica Živojinvić se smatra jednom od najskladnijih kada je u pitanju estrada i vrlo često su svi zajedno na odmoru ili zajedničkim izlascima.