Danas se za vas ponovo dotičemo jedne zanimljive teme. Naime , svesni smo svi da je Kina najmnogoljudnija zemlja , pa je tim povodom ova zemlja 1979. godine uvela zakon po kojem svaka porodica može da ima samo po jedno dete , što je dovelo do jako velikog broja ostavljene dece , jer su roditelji strahovali od sankcija koje su vlasti ranije uvele.

Na primjer , jedna žena je napravila navedeni postupak , pa je nakon što je rodila svoju ćerku , odlučila da je ostavi na mostu , a uz nju je ostavila poruku da će doći da je pronađu za 10tak godina. Devojčicu su nadležne službe pronašle i smestile u sirotište , odakle je udomljena u Mičigen , te je dobila ime Keti Poler. Naime , došlo je se i do saznanja ko su njeni biološki roditelji , aoni se zovu Kian Frenkiang i Ksu Lida žive u Kini sa njenom starijom sestrom koja je rođena prije politike jednog djeteta a koja je u međuvremenu ukinuta.

Oni su trudnoću čuvali u strogoj tajnosti , a rađanje je se odigralo u čamcu , odakle su se uputili na most , kao što smo već napisali , gde se ostavili Keti. Nime , ljudi koji su je usvojili nisu hteli da ona bude deo ove priče , ali je se sve saznalo predo lokalnih medija , te su uspeli da povežu njene biološke roditelje sa onim koji su je usvojili. Keti je ubrzo nakon saznanja otputovala u Kinu i upoznala svoje roditelje , te su se sreli na srušenom mostu na kojem su je i ostavili.