Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Tomašević već dugi niz godina uživa u sretnom braku sa Jelenom Tomašević. On je još prije 25 godina, kada ju je ugledao, znao da će ona biti njegova žena. Ovaj ljubavni par živi svoju idili sa svojom djecom Manjom, Mijom i Matijom, a tu je i Marinko, Jelenin sin iz prvog braka. Nedavno su objavili i lijepu vijest kako će uskoro postati baka i djed, jer se Marinko oženio i zasnovao svoju porodicu.

Njihovu idilu nije mogla da omete ni teška bolest koja je zadesila Jelenu, a ona je dobila neizlječivu,  autoimunoj bolest kada organizam praktično napada sam sebe. Jelena je još prije 10 godina otkrila da ima lupus, a svoje iskustvo sa ovom teškom bolešću je otkrila i u TV emisiji ”Ordinacija” na RTS-u:

“Primijetila sam mjesec dana nakon četvrtog porođaja da mi otiče jedan prst, pa sutradan drugi. Obratili smo se ljekarima koji su uradili sve potrebne analize i otkrili su da imam lupus. Tada sam i prvi put saznala da postoji oboljenje pod tim imenom”, priča Jelena i dodaje da se sve to dešavalo dok su živjeli u Španiji, te je rekla i ovo: “Doktor mi je objasnio da bez obzira na to što imam 36 godina, moje tijelo je staro 75. Na moju štetu su otkrili i da sam uz lupus dobila i jednu prateću bolest koja se zove reumatoidni artritis”.

Kako je otkrila, nakon toga slijedi dolazak u Beograd i liječenje, a u peridu kada je jeleni ustanovljena dijagnoza, porodicu Tomašević su zadesile mnoge situacije, od preseljenja, a rodio im se i sin Matija, ali Dejan je istakao kako se njegova supruga nikada nije žalila i da je sve hrabro i stoički podnosila.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here