Ovog puta gost u emisiji Delegati je bila Miljana Kulić.

– Sinoća situacija, došao je Kristijan, ti si došla dok je on išao u naletu, prišla si mu, on te je zagrlio i oboje ste se nasmijali tada. Ti si plakla i kazala da bi voljela da on ostane, kako to komentarišeš? – pitao je Filip.

– Ja sam osjetila veliki strah, nije mi palo na pamet da je došao zbog Kristine, pa sam zagrlila ga iz straha, i da plačem. Ne volim da vidim ljude koji su mi učinili loše i od velike većine ja sam ovde normalnija, u emotivnom smislu, mislim na porodicu – pričala je Kulićeva.

– Miljana je juče kazala da se ne plaši nikoga zbog toga što je ona na tatu Sikija, sad baš komentarišemo. Ona je zaljubljena u njega – prekinuo je Bora emisiju uletom u radio.

– Nakon pola sata je došla kod mene i kazala neka ga vrate – upala je i Kristina.

– Imala si neke ljubavne odnose ovde u kući, ušla si kao slobodna, a onda je ušao i Zola. Bili ste kasnije u ljubavnom odnosu, da rezimiramo sada, povezivani se sa Zolom, Dačom, pričalo si da si zaljubljena u Kristijana, pokazala si emocije i prema Mišelu. Od njih četvorice prema kome osjećaš neki vid emocije? – pitao je Car.

– Ni prema kome, apsolutno, posvetila sam se sebi, posvetiću se svojoj porodici. A za nove ljubavi uvijek sam raspoložena – odgovorila je Kulićeva.

– Da dobiješ nagradno putovanje i da moraš da biraš nekog od te četiri osobe, koga bi povela? – pitao je Filip.

– Mišela. Voljela bih da provedem jedan dan bez kamera sa njim, znam da bi bilo totalno drugačije. Pjevala bih, šalila se, kupala. Mišel bi ga dugo pamtio sigurno – rekla je Miksi.