Danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a za koju ne sumnjamo da će vas zanimati , kao i da će vam se svideti. Svesni smo svi da živimo u vremenu kada više osobine kakav je čovek neko ne igraju ulogu , te su ljudi počeli da se cene po tome koliko i šta imaju. S obzirom da je dosta javnih ličnosti na našoj domaćoj sceni uspelo da napravi zavidne karijere , samim tim im je slava donela i mnogo novca , pa vam danas dosnosimo top pet najbogatijih osoba na našoj domaćoj sceni.

Na prvom mestu , te u popriličnom vodstvu nalazi se Dragana Mirković , a čija vrednost imovine iznosi sto miliona dolara . To naime i nije neko čudo jer iza sebe ima karijeru koja traje preko četrdeset godina , a preko dvadeset izadtih albuma , također ništa manje koncerata . Pored svega ona je vlasnica muzičke kuće DM televizija. Ona naime živi u Austrijskom dvorcu , te ima u vlastitom vlasništvu potpuni vozni park. Sledeća na redu je Ceca , a čija imovina iznosi osamdeset miliona dolara , a također za nju se veruje da ima i novca koji nije prijavljen odnosno za koji javnost ne zna.

Ceca isto iza sebe ima dosta odrađenih koncerata , rasprodanih albuma , kao i pesama , dok je neko ko aktivno skuplja sponzore preko Instagrama. Treća na redu je Jelena Karleuša , sa četrdeset miliona dolara , pa čak i pord njene navike da se rasipa novcem . Brena je neko od dvadeset miliona , posle skoro četrdeset godina na sceni. I na kraju , ništa manje bitan Zdravko Čolić , a koji ima oko dvadeset miliona dolara , te koji i dalje puni sve moguće koncerte i dvorane.