Jelena Karleuša nije bez razloga dobila nadimak “Mala od skandala”. Jako dobro se zna, gdje god da ima vatre i svađe, čak i ako ona nije umješana u istu, ona će jednostavno procijeniti i ako tu ima profita za nju, ona će se na neki svoj način jednostavno umješati u cijelu ovu priču. To je do sada pokazala jako puta, i može se reći da joj sjajno ide taj dio posla. 

Ona je u svojoj karijeri napravila svega puno više, osim dobrih pjesama. Realno, da li se možete sjetiti neke dobre pjesme koju je Jelena Karleuša snimila u posljednjih 10 godina? Ona je više šoumen, a to najbolje pokazuje u Zvezdama Granda gdje je opet digla prašinu, jer je diskvalifikovala Vanju Knežević, i to preko poruke? Sada se digla velika fama, i jedan po jedan takmičar polako odustaje od samog takmičenja. 

Ona je tamo sa Marijom Šerifović uvijek u centru pažnje, tako da nikada nije dosadno subotom uvečer. Sada je sljedeća emisija na rasporedu tek 1 maja, a još uvijek se ne zna na šta će to da liči, jer kako je krenulo otkazaće samo učešće i Marija Šerifovič, koju bi trebala da zamjeni Zorica Brunclik, koja je poodavno već radila ovaj posao. 

Međutim, da ima ponekad emocija pokazuje i podatak od prije par emisija, kada je jedan takmičar izašao i rekao da mu se žena porodila, i da je presretan zbog svega toga. Jelena Karleuša je bila fascinirana, izašla je na binu i čestitala mu od srca. On već ima jednu kćerku, koja je nedavno napunila treću godinu.