Vjerujemo d nema osobe na Balkanu pa čak i one koja ne voli narodnu muziku, da nikada nije čuo za Draganu Mirković. Ona je svakako živa legenda, koja je na sceni prisutna u posljednjih 40 godina. Žena koja je do današnjeg dana prodala na milione ploča, a nema stadiona i dvorane koje popularno luče iz Kasindola nije napunila u svojoj karijeri. 

Udala se za poznatog privatnika Tonija Bijelića, sa kojim ima dvoje djece, a njih dvoje imaju dvoje odrasle djece. On je zastupnik luksuzne marke auta, a koliko mu ide dobro posao, dovoljno govori i podatak da pola srpske estrade vozi njegova auta na lizing. Ono što Dragani jako dobro ide od ruke je to, da su uvijek daleko drži od afera, i uvijek je svoje mjesto na estradi gradila sa dobrom pjesmom. 

Također ne voli da iznosi podatke iz svoga privatnoga života, a lak i oni koji jako dugo prate Draganu Mirković, nisu znali da ona ima i sestru. Oni koji je poznaju kažu da je ista Dragana a njeno ime je Dušica, koja i dan danas živi u Požarevcu. Kao što i sami znate, Dragana Mirković ima muzičku televiziju, koju je nazvala po svojim inicijalima DM Sat. 

Dušica, je glavni i odgovorni urednik, i vodi cijeli posao za svoju sestru. Ona pored Dušice ima i brata Dragutina, koji nije nikako povezan sa šou biznisom. Kako vama izgleda Draganina sestra?