37. godišnja Hajli Liana iz Piterboroa u Velikoj Britaniji sebe naziva profesionalnom ljubavnicom oženjenih bogataša i redovno se hvali skupim poklonima koje dobija od njih.

Hajli svoje klijente nalazi preko sajta za dejting, koji koriste isključivo oženjeni muškarci i udate žene, a u svakom trenutku ima najmanje dva, tri ljubavnika.

Hajli najviše voli Dan zaljubljenih zbog toga što tada za jedan dan zarazdi više od 11.500 eura ili oko 1,3 miliona dinara.

Ona kazuje da to nije slučajno, zbog toga što njene ljubavnike grize savjest što će je tada ostaviti da bi bili sa svojim suprugama, pa je zbog toga zasipaju luksuznim darovima.

“Tri godine se viđam sa američkim investitorom, on mi je prošle godine poklonio zlatnu ogrlicu koja je vrijedna 4 hiljade eura. Obično se viđamo jednom mjesečno u Londonu i tada imamo odnose u njegovoj hotelskoj sobi. Od trgovca akcijama dobila sam privjesak koji je vrijedan hiljadu eura. Njegova žena je odavno izgubila želju za odnosom, i pretvara se da ne vidi sve njegove afere”, objašnjava Hajli.

“Posebno volim svog ljubavnika sa Tajlanda, on ima lanac velnes centara po cijelom svijetu, i povremeno me vodi na putovanja. Uvijek putujemo prvom klasom i odsjedamo u najskupljim hotelima, i ovi odmori su sigurno nevjerovatno skupi. On najviše voli da imamo odnose na plaži dok nam talasi zapljuskuju noge”, priča Hajli.

“Ne smeta mi da budem ljubavnica svima njima, niti želim da se oni razvedu od svojih žena. Volim da budem dodatak nekome sa strane. Zbog toga su mnogo pažljiviji prema meni a pokloni su dosta skuplji”, tvrdi Liana i dodaje:

“Jednu stvar nikada u životu ne bih uradila, a to je da rasturim nečiji brak. Da se razumijemo, većina muškaraca, skoro svi sa kojima se viđam ima neki vid sporazuma sa svojim suprugama. Uostalom, mnogo žena, preko ovog istog sajta vara sve svoje muževe, i to često uz pristanak supruga, tako da je to kombinacija pomješanih sek sualnih osjećanja”.