U nastavku današnjeg članka fokuirat ćemo se na tv voditelje , ali danas na 0oone prave koji za svoj posao imaju adekvatnu školu . Naime , kada upalite dannas neki od programa na malim ekranima , uvek nas dočeka hrpa amatera , ali svakako trebamo izdvojiti neke kao što je Ivan Ivanović ili Zoran Kesić , a koji odskače daleko od svoje konkurencije.

Dakle , mi ćemo da govorimo o jednom od najvećih šoumena koji je se ikada pojavio u Srbiji , te je to svakako Milovan Minimaks , a koji je svojim posebnim načinom na koji vodi svoju emisiju postavio neke posebne parametre i norme , a koje su danas svakako nepoznat pojm za mnoge TV vodetelje , Naime , to je razlog zbog kojeg je ovaj šarmer bio san mnogih žena , a samo dve od njih je venčao . Naime , sa prvom dobio i sina Igora, dok je sa drugom dobio i čerku,m o kojioj se danas jako malo zna i govori. Upravo je ona tema našeg današnjega članka.

Dakle , sa suprugom Biljanom je imao skladan brak sve do 2004te godine , a kaa ih je nažalost sm rt ratzdvojila. Sa njom je dobio sina Vladimira , ali i ćerku Anzu , a koja nikako ne voli da se pojavljuje u medijima . Tako je ona puna utisaka odkrila šta je od nje tražio kada je otišao u bol nicu te se jakorazboleo. ”Prvo što mi je tražio kada je legao u bolnicu bili su papir i olovka. Nije tražio hranu i piće, nego papir i olovku. To je bio on. On ima neke neobjavljene stvari i to se nadam da ćemo prikazati na izložbi koju planiramo” – rekla je Ana tom prilikom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here