Rijaliti programi su naprosto eksplodirali na Balkanu u posljednjih 25 godina. Zajedno sa sapunicama jednostavno su pravi pogodak za sve domaćice, pa čak i one mlađe žene koje jednostavno obožavaju da gledaju Farmu i Parove, koji su im u potpunosti pomutili komplet mozak. Sada je izašla i nova fora, da se na pojedinim kanalima emituje puna 24 sata. 

Vjerovali ili ne, imamo osoba koje znaju po par sati u gluho doba noći da gdledaju učesnike Zadruge kako samo spavaju? Da li vam tu ima logike? Pored ovoga, imamo i drugih rijaliti programa, poput “Života na vagi”, koji je za razliku od ostalih i korostan i edukativan. Međutim, o njemu smo pisali već nekoliko puta, a danas vam donosimo jedan drugi program, koji je bio itekako gledan. 

Brak na naeviđeno je također jedan produkt koji je nastao pod režijskom palicom, čovjeka koji je apsolutno mađioničar za pravljenje para, a to je svakako Željko Mitrović i njegova korporacija Pink televizija. To je emisija gdje su se spajale osobe koje se nikada u životu nisu vidjele u živo, i koje su u većini slučajeva završavali bračnom zajednicom. 

Marina je jako poznata svim gledaocima, a ona je kada se prijavila u samu emisiju imala čak 6 djece. Udala se u emisiji i onda je dobila još jedno dijete. Svi oni kooji su mislili da je sve ovo namontirano itekako su se prevarili u svojoj procjeni. Evo, kako ona danas izgleda.