Ljudi su davno rekli da ljubav ne pita za godine a to je na svojoj koži osjetila i Ursula Grzelak iz Poljske koja danas ima 19 godina a prije tri godine je otputovala u posjetu porodici koja živi u Velikoj Britaniji i tamo je upoznala muškarca koji je od njen stariji čak 42 godine.

Nigel Torp koji radi kao prodajni zastupnik i živi u Oksfordu je tada imao 58 a cijela veza je počela tokom večere koju je organizovala Ursulina tetka a Nigel je pozvan kao prijatelj njenog partnera. Nakon nekoliko dana Ursulina tetka i njen partner su se posvađali i ona je zajedno sa Ursulom otišla kod Nigela i njih dvoje su provodili vrijeme zajdeno dok je tetka bila na poslu.

Odmah ih je zbližilo to što su oboje veliki ljubitelji rok muzike a kako danas kaže ova djevojka čim je vidjela u njegovoj kući velike police koje su bile krcate pločama i CD-ovima među kojima su se nalazili i njeni najdraži bendovi odmah je znala da će se dobro slagati. Ona je ubrzo shvatila da je luo zaljubljena u njega i odlučila je to i da mu prizna.

Nigel je bio šokiran njenim priznanjem i tražio je da mu da vremena da razmisli o svemu. Ona se vratila u Poljsku ali su ostali u kontaktu a to se njenim roditeljima nije svidjelo pa su joj čak branili da koristi internet. Kada je završila srednju školu Ursula je otputovala u Veliku Britaniju i počela da živi sa Nigelom a sada njeni roditelji podržavaju njihovu vezu. Ostatak pročitajte ovdje.