Ovo je jedan od onih zagonetnih članaka, kada vam postavimo jednu stariju fotografiju i kada vi imate zadatak da na osnovu nje poušate pogoditi ko je pjevačcia na njoj? Ova fotografija je nastala 2003 godine, kada je pjevačcia stala na scenu zvezda granda i prisustvovala audiciji:

Da bi vam lakšali stvari, reći ćemo vam još nekoliko detalja koji se tiču pjevačice. Ona je 2012. godine ponovo kao odrasla djevojka došla u zvezde granda i tu sezonu osvojila srca publike i šurokih narodnih masa ,tako je završila u samom finalu. Ona je pažnju privukla svojim strastvenim plesom ,bila je jedina koja je jednaku pažnju predala pjevanju i scenskom nastupu. Kada je došla do finala od granda je dobila pjesmu Tango i mislimo da smo vam sada sve rekli:

Kako  i sami vidite, nismo slagali, ona je danas jedna od najpoznatijih i najzgodnijih pjevačcia kada je domaća estradna scena u pitanju. Ona je Milica Pavlović koja je mnogo poznata u današnje vrijeme.

Njena karijera je krenula u Zvezdama Granda, a sve poslije toga je njena karijera išla samo prema gore. Svakog nastupa bude poznato da Milica Pavlović pleše, a rijetko ko može da ne gleda u nju u tome trenutku. Pored sposobnosti u pjevanju, ona je radila na svome izgledu dosta, kako se to može jednostavno primijetiti. Danas ona nosi titulu jedne od najzgodnijih i najpoželjnijih pjevačica, a možemo zaključiti i zbog čega jer se to jasno vidi prema njenom izgledu, a sada nam vi recite da lis te prepoznali ovu poznatu pjevačicu?