Za danas jedna priča koja će vas vratiti u prošlost i koja je svakako jedna lijepa i nostalgična priča. Tako se mi danas vraćamo u 90 godine prošloga vijeka, godine koje su bile turbulentne u svakom mogućem pogledu. Kao što znate u tim godinama je vladala velika bijeda i siromaštvo, a sa time je dolazio i kriminal koji je u Srbiji u tim godinama definitivno bio najjači u istočnom dijelu Evrope. 

Samim time i ostale grane u privredi nisu toliko dobro radile, a ubistva, silovanja i otmice bile su dio svakodnevnice u to vrijeme. Međutim, dolaskom Zorana Đinđića na mjesto premijera Srbije, u akciji “Sablja”, pobijeni su svi članovi Zemunskog klana, kao i sve sporedne organizacije koje su bacale ljagu i mrlju na sliku Srbije u tim danima. 

Mi se danas fokusiramo na muziku, koja je također u to vrijeme imala jako puno dobrih izvođača iz tog dijela Balkana. U tom periodu Srbija je bila i više nego jakaa po pitanju estrade, a mnogi pjevači i pjevačice su imale plodonosne 2 do 3 godine na sceni, i onda su samo nestale iz estradnih voda. Marina Živković je jedna od njih, koja je u to doba bila proglašena za ženskog Acu Lukasa. 

Živjela je 120 na sat, njeni koncerti sa splavova se prepričavaju i dan danas, a konzumiranje narkotika u njenom stanu su se također prepričavale po BG krugovima. Međutim, nakon toga ona se totalno povukla sa scene, obolila je od tumora, i odlučila je da promijeni ime u Maha Matra, bavi se bioenergijom, i osnovala je i svoju sektu…