U današnjem članku dotaći ćemo se žene , koja je se proslavila 80tih godina prošlog veka , a tako što je se slikala obnažena za Plajboj i Start. U pitanju je Dijana Bećirević , koja je zbog tih postupaka ponela titulu prve starlete Jugoslavije. Rođena je u jednom mestu , pored Tuzle , koje se zove Lukavac , a završila je čak tri fakulteta. Svoju karijeru je započela sa samo 14 godina , a izgradila je i veoma uspešnu karijeru internacionalnog novinara.

Za one koji ne znaju , jedno vreme je se pričalo da je upravo Dijana kriva za raspad grupe Belog Dugmeta, da je srušila vladu Silvija Berluskonija , da je sa njom flertovao Arnold Švaceneger , da je Ala Paćina oterala u ludnica , kao i da je Mik Džeger njoj verovao više nego ijednoj drugoj. Jednom prilikom Dijana je prenela priču o aferama sa poznatim ličnostima : “-Svi su padali pred ‘Majklom Korleoneom’, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao ‘Kuma’. Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti” izjavila je ova lepotica jednom prilikom. Ističemo da je njen zadatak bio da napravi od muškarca – muškarca , a njegov da nju napravi ženom.

Međutim to nije baš išlo kod Al Paćina , kod koga je dolazilo samo do ključanja ega , to je već počeo u noćnim provodima da joj naređuje , što njoj nije baš odgovaralo , istakla je Dijana , te potom dodala : ‘Staviću ti košuljicu’. Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici. I to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao ‘Kuma’ ili ‘Skarfejsa’, ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima”, otkrila je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.