Viki Miljković je jedna od poznatijih pjevačica na folk estradnoj sceni a ljubitelji ove vrste muzike je mogu gledati i kao člana žirija u najpopularnijem takmičenju u regiji Zvezdama Granda. Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da je ona u braku sa Draganom Taškovićem Tašketom sa kojim ima i jednog sina koji je očigledno za sebe izabrao drugačiju profesiju od svojih roditelja.

Andrej Tašković ne želi da ima nikakve veze sa estradom ali zato obožava sport a posebno tenis koji trenira a odnedavno je krenuo i da nastupa na turnirima. O njegovoj ljubavi prema bijelom sportu je govorila i njegova ponosna mama Viki koja je istakla da je Andreju sada najvažnije da bude u vrhunskoj fizičkoj spremi i da svaki dan radi na tome te da je u potpunosti posvećen svom cilju.

Do sada je već osvojio nekoliko medalja i njima obradovao svoje roditelje koji mu pružaju bezrezervnu pdršku. Oni ipak smatraju da zbog sporta ne smije da trpi njegovo školovanje a Viki kojoj priroda posla određuje da često bude odsutna i odlazi na putovanja i nastupe se trudi da bude uvijek tu za svog sina.

Tako ona svako jutro ustaje prije sedam da bi mu pomogla da se pripremi za obaveze koje ima pa nakon toga opet odlazi na spavanje ako je umorna i nenaspavana. Za njeno dijete joj nije ništa teško i smatra da je njena i Tašketova dužnost kao roditelja da svom sinu obezbjede sve uslove da ispuni svoje snove. Šta vi mislite o ovome?