I dok već nekoliko dana bukti rat u Ukrajini i dok mediji samo o tome pišu, ipak u Srbiji se dešava nešto sasvim drugačije. Srbija je održala Beoviziju gdje je birala učesnika za Euroviziju odnosno Eurosong koji će se održati u Italiji.

Sinoć je održano finale “Pjesme za Euroviziju” na kojem je Srbiju odlučila u Italiji predstavljati pjevačica Konstrakta i pjesma “In corpore sano”. Dramatični nastup i snažne riječi osvojile su publiku, a malo tko od njih je znao više o ovoj umjetnici nego što se ona pojavila na ovom natjecanju i trijumfirala.

Konstrakta je udana, ima dvoje djece, udana je za arhitekta Milana Đurića.

Naime, Konstrakta je za kratko vrijeme nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na “Pjesmi za Euroviziju 22” izazvala veliku pozornost javnosti. Njezina pjesma “In corpore sano” ubrzo je postala prva u trendu. Malo ljudi zna da je pjevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje djece – djevojčice i dječaka, Lene i Nikole.

Udana je za Milana Đurića, kojemu na društvenim mrežama također piše da je, baš kao i Konstrakt, diplomirao na Arhitektonskom fakultetu.

Očito je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali možete pronaći neke zajedničke fotografije s djecom.

Konstakta je u razgovoru za domaće medije progovorila o majčinstvu.

Da li ste vi čuli pjesmu KOnstrakte In corpore Sano, pjesma s kojom će nas predstavljati na Eurosongu?