U današnjem članku dotaći ćemo se slavnih ličnosti. Naime , jučer je Emanuel Makron iznenadio mnoge na izborima , tako da je ponovo postao predsednik Francuske . On je javnosti postao poznat pre nekoliko godina kada je se kandidovao za izbore , pa je se javnost odma počelaa baviti i njegovim privatnim životom. Moglo bi se reći kada je on u pitanju da je najveću pažnju privukla njegova supruga Bridžit , za koju mnogi kažu da mu može biti majka .

Inače je ona čal 24 godine starija od njega. Kako saznajemo , Bridžit ima iz prvog braka troje dece , te sedmoro unučadi , a u braku su još od 2017 godine , kada je Makron bio te u razvitku svoje karijere. Naime , upznali su se kada je on imao samo 15 godina , a ona mu je tada predavala muzičko. Kasnije je istakao da je se odma zaljubio u nju. Tkođer ono što ih veže jeste da zajedno potiču iz porodica koje se bave poslasticama . Ističemo da su čekali da on postane punoletan kako bi se venčali. ”Uvijek je njega uzimala kao primjer. Potpuno ju je šarmirao njegov talent za pisanje. Stalno je pisao pesme, a ona ih je čitala pred razredom”, rekao je Makronov prijatelj iz školske klupe.

Zbog male sredine kao što je Amijen, njih dvoje su se preselili u Pariz. Njegovi roditelji i dan danas mu ne mogu oprostiti što se oženio za Brižit. I sama Brižit se oglasila nakon izbora, te je medijima rekla sledeće oi njihovom braku:”Jedina njegova greška je to što je mlađi od mene. Kad čitam o našoj vezi u medijima, čini mi se da čitam tuđu priču. Naša je jako jednostavna, a da nisam odlučila biti s njim, propustila bih celi život”, rekla je.