Bila je mnogo poznata u Jugoslaviji ova srpska glumica koja se zove Jelisaveta Seka Sablić, a bila je prepoznata u čitavom našem regionu po raznim filmovija i televizijskim serijama, pa su mnoge od njih postale i kultne u današnje vrijeme.

Tip je osoba koja se nikada nije voljela nešto previše pojavljivati u medijima, a upravo zbog toga se i zapravo malo zna oko njenog privatnog života, pogotovo kada je u pitanju njena prva ljubav.

Ipak, ono što mnogi ljudi ne znaju jeste da ta ljubav nije dugo potrajale, ali je na nju to ostavilo veliki trag. Saznalo se da je ova poznata glumica prije više decenija imala jednu ljubavnu romansu sa svojim kolegom koji je preminuo nažalost u međuvremenu, a u pitanju je poznati glumac Božodar Stošić.

Kako se saznalo, on je bio velika ljubav od Seke, dok ipak ta priča između njih nije potrajala, ali je poznatta glumica za njega imala samo riječi pohvale, što je uvijek i isticala kada god bi joj neko postavio pitanje o njemu.

“Djeca su mnogo voljela Bolesta iz Bureta kada se emitovala emisija Hiljadu zašto i smatrali su ga svojim herojem i istinskom zvijezdom, a sve to je danas nestalo i nema više takvih glumaca za djecu. Tokom čitavog svog života je on bio posvećen glumi i svome poslu”, kako je rekla jednom prilikom Seka, a što su i prenijeli mediji u Srbiji.

Nakon što je on napustio ovaj svijet, onda je i ona rekla da uopšte nije znala da je on bolestan.