Prisjećamo se danas malo nekih stvari iz bivše Jugoslavije, pisat ćemo o jednom pjevaču koji je nekad bio frontmen grupe Generacija 5.

Tačnije, pisat ćemo o Goranu Miloševiću, upravo on je otpjevao njihov najveći hit TI SAMO BUDI DOVOLJNO DALEKO, iako su mnogi mislili kako je ovu numeru izveo prvi Đorđe David.

Goran je svojevremeno važio za najboljeg frajera u Beogradu, djevojke su radi popularnosti i radi dobrog izgleda njegovog ludjele za njim.

Da li ste znali da je Slađana MIlošević, popularna pjevačica, rođena sestra Goranu? Malo kome je to poznato, kao i to da je Goran bio velika ljubav Jelene Trnske, koja je važila tad za jednu od najljepših djevojaka s naših prostora definitivno.

Iako je 10 godina bila starija od njega, nije im predstavljala problem razlika u godinama, njihovoj ljubavi ništa nije moglo stati na put, nije mogla stati ni činjenica da je Jelena dvoje djece imala tad.

Jelena je putem društvenih mreža prije nekoliko godina podijelila jednu uspomenu iz doba njihove ljubavi koja je velika bila, stavila je zanimljiv komentar uz njihove zajedničke slike.

TO JE BILA LJUBAV, pisalo je u opisu slike koju je objavila Jelena.

Ona je sa svojim tadašnjim izabranikom pozirala.

Goran je napustio grupu Generacija 5, nakon toga je sa scene nestao, malo se zna o njemu.

Ima danas 62 godine, bavi se muzikom kao i pisanjem tekstova.

Mi ćemo vam u nastavku objaviti video snimak, recite nam da li se vi sjećate njegovog kultnog hita TI SAMO BUDI DOVOLJNO DALEKO

Ostanite i dalje uz nas, hvala što nas pratite