Pjevačica Svetlana Ceca  Ražnatović , je tokom devedesith godina prošlog vijeka , bila ludo zaljubljena u fudbalera Cevene Zvezde Vladana Lukića , koji je također postao i jedan od legendi ovog fudbalskog kluba. Kada je bila u pitanju njegova veza sa Cecom , mnogi su smatrali da su najljepši par , te su mislili da će veza završiti sa vjenčanjem.

 

Jednom prilikom je Vladan za medije istakao kako mu je bilo lijepo u vezi sa Cecom , te da nije važno ko je koga ostavio , jer su oboje nakon nekog vremena spoznali kako nemaju ništa zajedničko. Iako su svoju ljubavnu vezu okončali , njih dvoje su ostali u korektnim odnosima , pa je Ceca čak bila gost na vjenčanju Vladanove kćerke.

Ceca je više puta znala reći , kako se Vladan i ona znaju duže od 30 godina  , te da je on na početku svoje karijere znao s kime se treba zabavljati , te da su za to pjevačice bile najbolje. Naime , saznalo se da je Vladan prije nekog vremena , pretrpio srčani udar , te da je čak dvije minute bio klinički mrtav , ali da se sad polako oporavlja. Očekuje se da će ga i Ceca uskoro posjetiti.