U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako neobične teme , za koju ne sumnjamo da će vam se svideti. Naša domaća estrada okovana je mnoštvom popularnih ali i neobičnih parova. Iako je većina ” obična ” mi se ipak danas dotičemo teme onih ” neobičnih ” , pa vam donosimo jednu priču o neobičnom paru.

Ako pogledate , videćete da se na slici nalazi čovek , kojeg su u svetu filma prozvali “planina “. Čovek koji važi za jako brižnog oca , proslavio je se u filmu ” igra prestola “, a ono što je neobično , on , ima devojku koja teži samo pedeset kilograma , a dok on za razliku od nje ima čak 190 kilograma i na očigled mnogih , oni su jako nesrazmerni. Na slikama , koje objavljuje na društvenoj mreži instragam možete da vidite kako je drži u jednoj ruci , a oni su u vezi i pre nego je on stekao svoju popularnost. Visok je 206 cm , a njegovo pravo ime je Haftur Julijus Bjornson.

Supruga Kels je profesionalni instruktor po struci, a visoka je svega 158 centimetara. Kada mu je postavljeno pitanje ko je gazda u kući , on je istakao da se ona pita za apsolutno sve , te da je ona ta koja vodi sve kućne poslove , ona je glava , a njegovo je samo da zarađuje nova , koji je normalno itekako bitan za život jedne normalne porodice. Postavljeno im je i malo intimnije pittanje , a glasilo je kako se znalaze u krevetu , na šta je ona odgovorila da je ona uvek gore , jer drugačije ejdnostavno ne bi moglo.