Višak kilograma je vjerovatno jedna od najvećih noćnih mora za sve estradne zvijezde , koje se svim silama trude ostati što mlađe i vitkije. Obzirom da je tržište postalo surovo prema pjevačicama , mnoge jednostavno s godinama krenu u borbu sa kilama.

 

Bore na licu i vratu se lako mogu riješiti sa par plastičnih operacija , ali kada uđete u borbu sa viškom kilograma , odatle teško da ima izlaza , pa čak kada su u pitanju poznate i slavne ličnosti. U to smo se mogli uvjeriti već bezbroj puta , a sada su izašle fotografije poznatih  koje su više zabavnog karaktera.

Današnja tehnologija je toliko napredovala , da čak možete promijeniti svoje lice u potpunosti , u tim programima možete vidjeti kako bi izgledali kao muškarac i obrnuto , kao dijete , ili kao starac. Naime , nekome je palo na pamet da provuče sliku Cece i ostalih poznatih ličnosti kroz jednu aplikaciju , koja vam na vaše kilograme dodaje još 10 kilograma više. U nastavku pogledajte galeriju naših poznatih pjevačica , kako bi izgledale sa 10 kilograma više.