Poznata pjevačica Ana Nikolić je objavila fotografije sa kćerkicom Tarom, a kako djeluje obje su iskoristile ovaj vreli ljetnji dan kako bi maksimalno uživale.

Ana je svoju malu Taru odvela na baze, pa sa njom je pozirala. Pjevačica je odabrala dugi ogrtač sa leopard printom, a ispod je imala crni kupaći kostim. Tara je poslije plivanja obukla svoj bade mantil, pa pozirala uz svoju majku.

Na jednoj od fotografija se vidi Anina linija, a ono što je očito je da pjevačica još uvijek mršavi i vježba punom parom, kako bi izgledala kako je zamislila.

Moramo podsjetiti da je pjevačica prije neki dan krenla na trening sa kćerkim Tarom i dailjom i dok se djevojčica igrala, Ana se zagrijavala i rastezala, a onda je prešla na čučnjeve i trbušnjake.

Ona redovno na društvenim mrežama pokazuje svoju izvajanu figuru koju je poslije borbe s viškom kilograma, dobila zahvaljujući operaciji smanjenja želuca. Ana je vrijedno nastavila da radi na svojoj figuri i redovno trenira, a sada ju je ekipa Paparaco Lova uhvatila u toku vježbanja na Košutnjaku.

Ovom prilikom je ostalim posjetiocima Košutnjaka pokazala i kako izgleda bez filtera i programa za obradu svih njenih fotografija. Mnogi su se složili s time da ona sada izgleda i previše mršavo nego što bi trebalo, ali ono što je sigurno jeste da njoj to sve odgovara.