Prava ljubavna drama koja se odvija u rijalitiju Zadruga čija se peta i posljednja sezona upravo emituje postala je top tema ne samo onih koji su vjerni pratitelji ovog takmičenja nego i srpsakih pa i regionalnih medija a sve zbog jedne učesnice, Dalile Dragojević.

Naime ona je u imanje na Šimanovcima ušla sa svojim suprugom Dejanom kojeg je upoznala u jednom drugom rijalitiju, Parovi, i nakon koejg su se i vjenčali i donedavno su važili za najskladniji rijaliti par. Nepun mjesec dana nakon ulaska u Zadrugu Dalila je počela aferu sa Filipom Carom i to na Djenaove oči čime je postala najomraženija učesnica rijalitija ikad, a odriču je se i njeni najbliži.

Njen otac Huso je poručio da njegova kćerka nema gdje da se vrati i da će on kuću koja je napravljena na njegovoj zemlji u Šepku pokloniti Dejanu. Sada se za medije oglasio i otac Dejana Dragojevića, Goran, koji je otkrio da je u stalnom kontaktu sa Husom te da se saosjeća sa njim i zna kroz šta prolazi. Dalila i Dejan su u četvrtak potpisali i papire za razvod pred kamerama a novinari Pink.rs su kontaktirali Dejanovog oca i pitali ga za njegovo mišljenje o svemu što se dešava.

On je odmah rekao da ga je njegova sad već bivša snaha duboko razočarala jer je nije poznavao u ovom svjetlu. On je priznao da su mu ljudi pričali svašta o Dalili ali da je prema njemu uvijek bila fina i kada god bi došao kod njih fino bi ga dočekala. Pobjesnio je kada ga je ona u Zadruzi prozvala zbog Tedija kućnog ljubimca koji se nalazi kod njega na čuvanju od dana kada su Dejan i ona ušli u Zadrugu. Goran kaže da je bio i kod Huse Dalilinog oca prošle sdmice i da se vidi da mu nije lako a posebno ga je potreslo kada je Dejan pokušao sam sebe da povrijedi.