U današnjem članku dotaći ćemo se i rijalitija , koji su poprilično zastupljeni u polednjih godina , a jedan od trenutno najpopularnijih je svakako rijaliti Zadruga. Jedna od najkontraveznijih učesnica trenutno na imanju je Dalila Dragojević , koja je se u imaginarijum uselila sa svojim tadašnjim suprugom Dejanom Dragojevićem , kojeg je ubrzo prevarila sa Filipom Carem , također aktuelnim učesnikom.

Verujemo da ste svi vi već upućeni u odnose kakve imaju ovo dvoje ljudi , a mi vam danas tim povodom donosimo novosti, a radi se oo nedavnoj svađi koju su imali za crnim stolom , gde su iznesene teške i gnusne informacije. Naime , nedavna svađa koja je započela u emisiji preko dana nastavila je se u večernjoj emisiji koju vodi Milan Miloševič , gde su iznosili sav prljav veš iz njihovih života. U jednom trenutku je se ona dotakla i porodica , te iznela stvari koje se tiču Dejanovog oca , Gorana Dragojevila , te je rekla da ima dosta toga da priča , ali da će tek da priča kada dođe vreme za to. Zbog svega što se izdešavalo, novinari su odlučili da kontaktiraju Dejanovog oca Gorana, koji se javio i koji je bio vidno izrevoltiran, i samo kratko je rekao:

Manite me se, neću da dajem izjave. Neću ništa da pričam”, rekao je on. Ističemo da se u medijima  već duže vrijeme spekuliše o tome da li je Dejan zbog Dalile promijenio vjeru, a ono što je još više šokiralo javnost  jeste činjenica tako što nije htio da se izjašnjava i rekao kako je to njegova lična stvar. Vjerujemo da će se do kraja rijalitija desiti još mnogo toga, a nama samo ostaje da čekamo i da pratimo situaciju.