U natsavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne od najkoontraveznijih tv voditeljki koja se već godiinama nalazi na našoj javnoj sceni , te koja svojim ponašanjem , stvom , ali i načinom na koji vodi svoje emisije privlači pažnju javnosti . Naime , reč je o dobbro poznatoj Jovani Jeremić , a koja je neko ko neretko pokazuje svoju ranju stranu , a pogotovo kada su muškarci u pitanju , pa je se tako Jovana nedavno slomila pred kamerama dok je priičala o odnou a Vojom.

Dakle , voditeljka j okončala svoj dugogodišnji brak sa Vojislavom Miloševićem , a sa kojim ima i ćerku Leu. – Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standard i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave – rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji.

Tako je Jovanin bivšši muž ve to prvi podelio na svom Instagram profilu , a voditeljka je to onda sve podelila na vom , te je uuz snimke dodala i komentar.- Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… – napisala je ona. Inače , ona je nakon zvaničnog razvoda otišla anjim na kafu , a kako bi popričali , jer nius od razvoda hteli da prave pompu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here