Prošle sedmice je cijelu Srbiju ali i regiju šokirala vijest o smrti Kristine Kike Đukić koja je imala samo 22 godine i koja je bila poznata jutjuberka i gejmerka iz Beograda. Njeno beživotno tijelo je pronađeno u iznajmljenom stanu u kojem je živjela u centru Beograda a odmah su krenule priče kako je Kika izvršila samoubistvo zbog bulinga koji je preživljavala godinama.

Radi se o maltretiranju, vrijeđanju, ponižavanju i prijetnjama putem interneta a kako se otkrilo kasnije Kika je zbog stresa izgubila i kosu i nosila je preike. Najpoznatiji je njen sukob sa Baka Prasetom koji je priveden i u policiju na razgovor a koji je javno izjavio da mu je žao što se riužno ponašao prema njoj.

Kikina sahrana je zakazana za sutra u 14 časova a tim povodom se oglasila i njena porodica koja je imala jednu molbu z a javnost. U saopštenju stoji da je urađena obdukcija i da na nalazu koji su oni dobili piše da je uzrok smrti nepoznat s tim što se na toksikološki nalaz čeka dva mejseca pa će se tek onda sa sigurnošću znati o čemu se radi.

Međutim zbog medijskih napisa da je Kika počinila ssamoubistvo pravoslavna crkva odbija da se ona ukopa uz prisustvo sveštenika i po crkvenim običajima, što njenu porodicu jako boli. Oni su javno zamolili sve i javnost i medije i crkvu da im dozvole da se od Kike oproste prema običajima srpske pravoslavne crkve. Da li će se to i desiti i da li  će patrijaršija njihovu molbu uvažiti još uvijek nije poznato.