Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ne može sebi doći nakon svega što je isplivalo o Aleksiću. U subotu je u svim medijima odjeknula vijest da su poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića poznata glumica Milena Radulović i još pet maloljetnica prijavile za si**vanje u njegovoj školi.

 

Aleksić je priveden te je saslušan nakon čega će mu biti određen pritvor. Mnogo ljudi i poznatih ličnosti se odazvalo javno i iznjele svoja iskustva a i svoje mišljenje i stavove o učitelju glue koji je optužen za mnoga si**vanja. A oglasila se i Anastasija Ražnatović koja je također pohađala njegovu školu koja je užasnuta svime što je saznala za Aleksića. A oglasila se i Svetlana Ceca Ražnatović.

-„Slala sam kćerku od njega. Nisam imala pojma šta on radi da sam znala odmah bih ga prijavila iako je bio prietelj sa Arkanom“.-izjavila je Ceca u šoku. Iako je Mileni trebalo dugo da progovoi o svemu znamo da je opet spasila dosta djevoćica koje su plairale da pohađaju kod Alesića te da je podstakla da svako svoju priču ispriča.