U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj od najpopularnijih voditeljki, a koja je se pre nekoliko meseci našla u centru medijske pozornosti kada joj je iznenada preminuo suprug . Naime , reč je o Nikolini Pišek, iako joj isprva to nije išlo , ona se sada na sve načine trudi da posle smr*i muža Vidoja Ristovića nastavi da živi normalan život. Naime , ona je se najpre vratila novinarskom poslu , a onda i brzi i ćerkama.

Naime , ona inače živi u Zagrebu , ali je poslom vezana za Beograd , a i sama je potvrdila da je potrebna velika organizacija i žrtva, te joj je na sve to otežavajuća okolnost da je samohrana majka. – Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to, sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te reči i to je zaista teško – ispričala je Pišek i dodala da se neprestano trudi da naslednice izvede na pravi put.

– Jednom sam uspela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtevnije – kazala je Pišekova. Podsećanja radi , Nikolina ima dve ćerke , sedmogodišnju Unu Sofiju , koju je dobila s pokojnim istoričarom umetnosti i Hanu, iz veze s novinarom Markom Cigojem. Posle smrti supruga, Nikolina vodi medijske bitke sa svekrom, Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, oko imovine. – Nikolina je alava i gleda samo lični interes i novac. Verujem da će pokušati sve da otuđi, daće svom bratu ili nekome samo da Matea ne dobije. Ona je zlo i naopako! Ma ona je reinkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio – ispričao je Miša Grof.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here