Mnogi bi rekli da je loša stvar to što u današnje vreme , razne stvari možemo da vidimo na televiziji. Mnogi se više ne ustručavaju od bilo čega, te nam plasiraju nešto sto bi za mnoge bilo sramotono. Stid je za većinu postala nepoznat pojam , a pogotovo kad je reč o rijaliti programima ili nekim emisijama tog tipa. Opšte je poznato da su mnogi rijaliti programi zaboravili glavne kodekse programa da bi se emitovao. Naime, reč je o tome da, britanski ” Channel 4 ” trenutno prikazuje emisiju zvana “Open House: The Great S*x Experiment” (Otvorena kuća: Veliki se ksualni eksperiment).

Naime, dvoje učesnika prve epizode , Nejtan i Medi , imali su fantaziju o se ksu u troje , ali sve je pošlo po zlu onog trenutka kada je mladić shvatio da mu ” mašina ” baš i ne radi. Iako se mnogo radovao novome iskutvu u krevetu , Nejtan je bio primoran ipak da samo gleda kako se devojke igraju bez njega. Na kraju je i rastužio svoju devojku , jer joj je prigovorio da se u krevetu osećao kao višak.

Ono što je privuklo pažnju mnogih , pa tako i medija jeste činjenica da se Nejtan i Medi nisu predali , pa su za sledeću noć izabrali neku drugu devojku , te je par pokušao da vidi da li je u tome problem. Nejtan je navodno ovaj put uspeo u nameri , pa su potom on i Medi napustili odmaralište spremni za nove avanture. Kažite nam u komentar šta Vi mislite o ovakvim vrstama programa.