Možemo reći sa sigurnošću da nije nikako jednostavan posao kada morate da uđete u kupatilo i da ga čistite. Wc šolja je inače leglo bakterija i zbog toga je bitno da je stalno održavate čistom, kao i cjelokupno kupatlo.

Ukoliko u sve to dodamo vodu koja je puna kamenca onda je i jasno da nama nikakva sredstva ne mogu baš da pomognu. Dosta hemijskih proizvoda postoji koji mogu da se nađu u prodaji, a svi oni ne koštaju baš malo novca, te čak i nemaju toliki efekat na čistoću wc šolje.

Ipak, šta kada se desi situacija da vam se začepi šolja. To može da bude veliki problem i često zna da se desi ljudima, pa mi danas za vas imamo jedan trik kako nećete morati da zovete vodoinstalatera koji će sve to da vam naplati dosta novca.

Sve što bi vi trebali uraditi jeste da uzmete jednu plastičnu flašu koja treba biti od litar ili veća, a onda ćete odsjeći vrh flaše te to samo gurnuti u šolju, a onda ćete i veoma brzo da riješite problem sa vašom šoljom.

Zapamtite da vaše kupatilo uvijek trebate održavati čistim i da taj posao ne bi trebali odgađati za neki drugi put jer ćete tako samo sve više i više da ostavljate vaše kupatilo nečistim i prljavština će da se nakuplja pa će sve to i biti teže očistiti, dok i nije baš zdravo za vas da taj posao odgađate. Osim toga ćete se i bolje osjećati kada vidite da je vaše kupatilo čisto.