U nastavku dnaašnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu temu , a koja se ttiče kupatila. Naime , kada je reč o higijeni kupatila , postao je jako veliki posao da ga morate držati čistim , a kako je poznato wc školjka je oduvek bila leglo parazita i bakterija , jer vam je dovoljno reći koliko puta dnevno se izvrši u nju velika i mala nudža. Svakako bakterijama doprinosi i voda koja se konstantno koristzi , a koja je puna kamenca , te ej jasno onda da teško koje sredstvo za čišćenje može pomoći.

Naime , u dnašnjem vremenu , kada je reč o hemijskim preparatima , jako je mnogo onih koji se mogu naći u slobodnoj prodali , a oni pored toga što koštaju puno , ne rade neki specijalan posao, te nemaju mnogo efekta na samu čistoću. Domestos je kao najbolji u ovom području, ali domaćice se žale i govore da i ovo nije najbolje rešenje za čistoću vašeg toaleta.

Međutim , ono najgore što može da vam se desi zasigurno je da se začepi wc školja , te tek tada nastaje veliki problem , a koji se jako često dešava u naseljima i zgradama koje su starije gradnje. Mi vam tako danas donosimo trik, kako da ne zovete vodoinstaletera koji će vas propisno “oguliti” za ovu uslugu. Naime , sve što treba jeste da uzmete ejdnu plastičnu flašu , i to onu veću od lita ispo , te odsečete vrh flaše i samo gurnete u šolju . Naime to je jako delotvonrna stvar kada je problem u pitanju.