Pjevačica Ana Nikolić je jedna od pjevačica koja se dosta često pojavljuje u javnosti i medijima. Vodi jako turbulentan život, ali i ratove sa mnogim novinarima. Mediji i novinari su uvijek prenosili razne stvari o pjevačici, nešto istine ali i dosta laži. U periodu od 2016. godine, kada je snimila svoj album Konkretno sa reperom Rastom, mnogi su je osudili zbog toga.

Kada su njih dvoje javno objavili i podijelili fotografije s vjenčanja koje je bilo tajno, i tada su je mnogi osudili. U tom periodu, Ana Nikolić je rodila i njihovu zajedničku kćerkicu Taru koja je krunisala njihovu ljubav i njihov brak. Povodom poroda i trudnoće, Ana Nikolić se neko vrijeme borila sa viškom kilograma. Od tada, počinje njen rat sa raznim izvorima, novinarima i ljudima koji su je javno osuđivali zbog fizičkog izgleda. Nakon toga, pjevačica se i razvela od Raste i počela je raditi na sebi.

Prošle godine, kada je počela pandemija korona virusa i na Balkanu, Ana Nikolić je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji Ami G show gdje je došla totalno drugačija. Smršala je dosta i niko nije mogao vjerovati da je to Ana. U zadnje vrijeme, nejno ime vežu za jednog momka. Naime, viđeno je kako Ana i taj dečko razmjenjuju nježnosti često, a odvajaju se samo kada Ana vodi Taru u obdanište.

Kako mediji saznaju, Dejan, Anin izabranik, je još uvijek oženjen i ima dvoje djece. Ali izgleda da njima to i nije problem. Dejan je inače elektrotehničar, a zajedno su već dva mjeseca. Kako se saznaje, Dejan se uselio u njenu vilu i živi sa pjevačicom. Komšije često viđaju Anu raspoloženu i uvijek dotjeranu, što neko vrijeme i nisu baš.