Danas ćemo malo govoriti o vladajućoj koaliciji u Srbiji, koja ruku na srce radi jako veliki posao. Sa vakcinama su srbi definitivno prešli igricu, a koliko god neki omalovažavli Aleksandra Vučića, on je ipak uradio jako puno za ovu zemlju, a koliko je napravio sjajnih poteza sa vakcinama govori i podatak da je čak pozvao i državljane drugih zemalja da se besplatno vakcinišu u Srbiji, što je svakako gest vrijedan pažnje. 

On je jako čest gost mnogih TV emisija u regiji, a njegovo posljednje gostovanje na Face TV-u, kod Senada Hadžifejzovića je izazvalo jako veliku pažnju. Za samo 2 dana ovaj intervju je pogledalo preko 600.000 ljudi na platformi You Tube. Bilo je tu šakakljivih pitanja i provokacija, ali je suma sumarum cijele priče, da je 2 i po sata proletilo kako minuta. 

Međutim, mi danas govorimo o njegovim najiskrenijim i najvećim kritičarima, a to su svakako djeca, za koje se zna da su bez dlake na jeziku, i da definitivno ne prezaju ni od čega i da kažu šta je na umu to je na drumu. RTS je imao ciklus emisija, u kojima je obilazio poznata beogradska obdaništa, a emisija je bila edukativnog karaktera. 

jedan isječak iz ove emisije je definitivno oborio sve društvene mreže, jer su malog dječaka koji ima 4 godine, pitali kako se zove čovjek na vlasti. On je kao iz topa odgovorio “Lopov!”. Da li je mislio na Vučića, to ne znamo, ali da je simpatično, jeste…Pogledajte i sami kako je to izgledalo.