U natavku današnjeg članak dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme , a koja je u poslednje vreme pod velikim znakom pitanja. Naime , u poslednjih nekoliko dana svedoci smo visokim temperturama , a koje nam liče na one u Dubajiu. Dakle , jasno je da ovo što se trenutno dešava na Balkanu , a tiče se temperatura , nije se desilo u poslednjih pedeset godina, bar kada je ovaj mesec u pitanju.

Temperature idu preko 35 stepeni, a ono što je RMHZ najavio je živi užas, očekuju se temperature i do 40 stepeni, koje će da traju do 2 jula ove godine. Upravo zbog toga ljudi se pokupavaju rashladiti na sve moguće načine , a upravo zbog toga vam donosimo jednu jako zanimljivu temu , a tiče se toga da li je za vreme ovi vrućina bolje držati prozor otvoren ili zatvore. Naime , kako smo istraživali ovu temu , imali smo priliku da zaključimo da su mišljenja itekako podeljena , pa ok jedni misle da sa otorenim rozorima ulazi toplta , tako drugi veruju da je bolje da se otvore i napravi promaja.

Naime, prema poslednjim istraživanjima, manji prostori za život su itekako puni sa CO2, pa u nekim merenjima oni idu i do 75% tako da nije zdravo ni ugodno boraviti u takvoj prostoriji. Naiem , na osnovu toga napraljeno je israživanje na jednom univerzitetu , gde je zaključena da je u zatvorenoj prostoriji određenoj grupi studenata opala koncentracija .