Jedan od takmičara poznatog muzičkog šoa Zvezde Granda Luka Miškulin, kojem je mentor Aleksandar Milić Mili, a koji je doslovno fascinirao i Jelenu Karleušu, u rodnoj Hrvatskoj je dospio na stranice crne hronike.

Naime, on je u avgustu 2018. godine, zajedno sa tri druga navodno brutalno pretukao momka, koji je poslije tuče ostao slijep. Kako navode tamošnji mediji, uskoro bi trebalo da počne suđenje, pa je Lukino učešće u ovom takmičenju sada pod znakom pitanja.

Luka inače dolazi iz Vinkovaca, a u Beograd je došao zajedno sa ocem Darijom, koji je šef granične policije na prijelazu Bajkovo. Luka i Domagoj Culej, koji je sin bivšeg saborskog zastupnika HDZ Steva Culeja, Danijel Hodak i Gabrijel Ćekić su, kako su pisali hrvatski mediji, pretukli Ivana Mikuljana, koji je bio četiri mjeseca u bolnici, a od toga mjesec i po dana u komi, dok je na kraju ostao slijep. Stevo Culej je tada za hrvatske medije kazao da njegov sin nije kriv, te da je buka podignuta samo zbog njegovog imena.

“Želim da budu osuđeni zbog toga što su od mene napravili stopostotnog invalida, a ni kriv ni dužan nisam im bio ni za ništa. Nisam se ni sa kim od njih tukao, nikoga ozlijedio, većinu njih ni ne poznajem, nisam nikad čuo ni za njihova imena, a volio bih znati zašto su mi to napravili zbog toga što to još uvijek ne znam. Jedva sam ostao živ, izgubio sam vid, pijem tablete protiv epilepsije i u depresiji sam zbog toga što moj život više ne nalikuje ni na ništa”, izjavio je ranije Ivan Mikuljan.