Od korona virusa obolili su mnogi , a u svijetgu vlada velika panika što se tiče ovog virusa. Trenutno je najteđa situacija na Balkanu , gdje se svakodnevno broj zaraženih povećava. Mnogi naučnici i stručnjaci u cijelom svijetu , pokušavaju na sve načine da saznaju malo više informacija o ovom virusu.

Međutim , danas smo odlučili pripremiti jedan sjajan članak koji vam može biti od velike koristi. Riječ je o krvnim grupama , odnosno koja je najviše izložena korona virusa , a koja je najotpornija. Osobe sa krvnom grupom  A(II) , najosjetljivije su na virus , dok su osobe sa nultom krvnom grupom najotpornije.To je pokazalo istraživanje skupine kineskih znanstvenika .

Naime , Kinedki znanstvenici pregledali su podatke 2.000 pacienata iz bolnica u Wuhanu , uključujući više od 200 smrtnih slučajeva. Prema njihovim podacima među stanovnicima Wuhana 34% ima krvnu grupu nulta , a 0,32/ krvnu grupu A (II) , 25% B(III) , i 9% AB(IV). Kkao bi dobii ive informacije , znanstvenici su analiziralli krv 3.700 građana koji nisu zaraženi korona virusom.