Folk pjevačica Ana Bekuta, koju smatraju jednom od najprivlačnijih članova žiija u Zvezdama Granda, kako kaže da jedva čeka subotu kada će biti finale.

– Mi sada prepuštamo sve publici i glasovima, mi smo se trudili da odaberemo najbolje ali po našem mišljenju. Mislim da publika umije da procjeni i da donese pravi sud – smatra Ana, a na pitanje da li ima favorita, diplomatski odgovara:

– Ne bih to sada komentarisala, ali moja kandidatkinja može da bude i moj favorit. Ivana Bogićević je vrlo neobična, ima neobičan repertoar i prilično je zabavna, a pored toga, umije i dobro da pjeva.

Iako sada slijedi ljetnja pauza, postavlja se pitanje da li ćemo Bekutu gledati u žiriju i naredne sezone.

– Ne znam da li ću biti u narednoj sezoni, to zavisi od dogovara i Saše Popovića. Svakako mislim da ću biti – iskrena je pjevačica, koja je prokomentarisala to što su joj mnogi zamjerili zbog toga što je takmičarki Zorji rekla da je uobražena.

– Nisam dovršila rečenicu kada sam joj kazala da je uobražena na sceni. To je bio moj drugarski savjet da se malo opusti jer je odavala utisak nekog uobraženog, a definitivno nije takva. To je bio moj cilj i moja želja i onda sam primjetila da se na narednom snimanju smješkala i nije nas gledala sa strahom, što znači da se ipak opustila – ističe Ana koja za buduće pjevače ima samo jedan sajvet:

– Radom se postiže sve, samo rad, red i disciplina.