Poznati folk pjevač Darko Lazić je prošle godine imao operaciju smanjivanja želuca nakon koje je drastično smršao, ali njegovi pratioci na društvenoj mreži Instagram smatraju da je on sada baš pretjerao.

Darko koji je nedavno prekinuo vjeridbu sa Marinom Gagić, sada se suočava sa novim probelmima, jer su ga njegovi fanovi napali da je previše smršao i ne samo to, nego i da sada izgleda veoma loše i bolesno.

Samo neki od komentara na račun njegovog izgleda, su iznenadili javnost, a poručivali su mu i da je stravično propao sada: “Daj koje kilo gore, šta radiš to sa sebe, ostao si bez harizme. Samo upali obrazi, a njegov dragulj od očiju je nestao.”

Osim ovih uvreda, Darku Laziću poručuju da izgleda dosta starije nego što zapravo i jeste: “Ovaj sada kao da ima šesdeset godina”.

Ovim povodom Darko se još uvijek nije oglašavao, a da li će poslušati svoje pratioce na društvenoj mreži Instagramu i malo se ugojiti, vrijeme će pokazati sve.

A da je stvarno pretjerao sa mršanjem, pokazuju i fotografije koje on redovno objavljuje na ovoj društvenoj mreži. Da li on stvarno ovako hoće ili mu se sve otelo kontroli, ostaje nam da sačekamo i čujemo njegov odgovor na sve ovo. Bilo kako bilo, nadamo se da će Darko poslušati i da će se vratiti na par kilograma više jer će tako zasigurno da izgleda zdravije i ljepše.