Svi se sjećaju mladog momčića na velikoj sceni Zvezda Granda , kome se trese mikrofon u ruci , dok pjeva prvi put pred žirijem , a posebno kada je uvidio da će da pjeva ispred svog najvećeg idola Šabana Šaulića.

 

Riječ je o pjevaču Darku Laziću , koji je od početka svoje karijere bio bucko ali simpatičan. Na tom takmičenju se rodila i ljubav između njega i druge pjevačice Ane Sević , sa kojom se kasnije vjenčao i dobio kćerku. Darkova karijera je vrlo brzo krenula uzlaznom putanjom ka vrhu , ali je isto tako brzo krenula ka dnu , kada je Darko doživio saobraćajnu nesreću.

Na početku karijere je Darko bio skroman momak , ali mu je slava vrlo brzo udarila u glavu , pa je tako sve više vremena provodio sa sumnjivim ljudima , i sve je više bio pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava. Nakon nesreće Darko je dobio još viška kilograma , što je veoma loše uticalo na njegovo zdravlje. Darko je odlučio da napravi operacuju smanjivanja želuca , i za kratko vrijeme izgubio preko 50 kilograma. Lazić ove ljetne dane provodi u društvu svoje zaručnice Marine i njihovog sina , a na društvenim mrežama se pohvalio i sa svojim novim izgledom. Mnogi fanovi su se malo zabrinuli da sada ide malo u krajnost te da može ako pretjera i da se razboli.