U nastavku današnjeg članka govorit ćemo i Mini Vrbaški , bivšoj rijaliti učesnici , a koja je od prvog svog pojavljivanja na malim ekranima ostala itekako zapažena . Definitivno jedna od najmlađih učesnica koja je se ikada uputila u formu rijaliti takmičenja , a tada je se pojavila sa pričom da je se dopisivala sa Šakom Polumentom , a pored toga njen život koji je vodila još kao mlada devojka je itekako zannimljiv. Naime , kada je reč o njenim ljubavima u rijaitiju, bilo ih je mnogo , ali ipak ljubav sa Mensurom Ajdarpašićem se izdvaja , ali ipak nisu uspeli da izdrže pritisak , te opstanu napolju. Naime , oni su odlučili da svako krene svojim putem , pa ja tako u jednom intervju otkrila sledeće :

“Bilo je mnogo lepih trenutaka, mnogo ružnih. Ali ne bih sebi ovo ponovo dopustila. Znam koliko je on propatio, znam koliko sam ja. Koliko sam propala u fizičkom smislu, koliko je on postao psihički labilniji. Mi smo bili zavisni, pa smo se od zavisnosti lečili. On se lečio od ovog odnosa, ali i ja. Išla sam kod psihijatra, tražila sam pomoć jer je bio previše posesivan odnos, turbulentan. Njegova podržka mene ne voli, oni su mnogo uticali na naš odnos. Da nije bilo njih naša veza bi trajala”, rekla je ona.

Podsećanja radi , Mensur je u petoj sezoni rijalitija Zadruga bio u odnosu sa Milicom Veselinović , a njihova veza je se također komentarisala , pa je bilo i onih koji su govorili da je Mensur taj koji je bio zljubljeniji u Milicu , a povodom toga i Mina je dala mišljenje: “Mislim da je on u tu vezu ušao iz inata. On konstantno govori o meni. Kako sam ga ja više volela, kako sam ja ovo, kako sam ja ono. Mislim da veza Milice i Mensura nije prava. On kao čovek je dobar, ne mogu da grešim dušu. Ali sa njim treba znati. Ja sam prema njemu postala apsolutno ravnodušna”.