U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj pevačici , a koju smo sigurni da ste imali priliku da ispratite u jednom od rijaliti programa . Naime , reč je o Bojani Ristojević , koja je bila voditeljka rijalitija parovi , te je se sa te odlučila da prebaci na drugu televiziju , a reč je o TV prvoj . Naime , ono što je mnoge u tom trenutku iznenadilo, ali istovremeno i obradovalo zato što će voditeljku gledati u potpuno drugačijem formatu.

Dakle , ona je i sama jednom prilikom bila učesnica rijalitija , a reč je o popularnim Maldivima , a koji su se emitovali 2011 godine. S obzirom na to da se tokom tog šoua pokazala kao šarmantna i elokventna mlada dama, ubrzo je postala voditeljka.Bojana je bila voditelj nekoliko zabavnih emisija sve do 2015. godine kada je počela da vodi “Parove 3”. Od tada njena popularnost, zajedno sa učesnicima skandaloznog rijalitija, počela da raste, a danas je jedna od omiljenih voditeljki.

Podsećanja radi , Bojana je se tokom trudnoće rastala je se sa partnerom , ali je ostala u dobrim odnosima , te je nedavnon istakla da joj on pomaže u odgajanju njihove ćerke Mitre. – To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom – istakla je Bojana za Story.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here