Ovan
Ljubav: Sve će vam se činiti da vam ljubav izmiče iz ruku za milimetar. Ovo će vas rastužiti i živcirati. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, već da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga se tlači, pa tako ni ta vaša ljubavna meta.

Karijera: Nekima će biti ponuđeno da vode cijelu stvar i u tome bi se mogli snaći i više nego dobro, zato ne oklijevajte, već iskoristite priliku koja je pred vama. Trebat će jedino još pripremiti neke detalje, saberite se na vrijeme.

Vodite računa o kriterijumima u svemu.

Bik
Ljubav: imat ćete vrlo dobar vjetar u leđa kada se radi o ljubavi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakeše nego inače bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još animiljiva mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude, oni vas čekaju.

Karijera: Saradnja sa uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti važna figura u cijeloj toj igri. Zato nemojte biti preskromni, već dopustite sebi da pokažete slobodnije svoje ambicije. Otvorite se i budite ono što jeste.

Povremeno predahnite od svega.

Blizanci
Ljubav: Zasićenje izlascima će vas usmjeriti na povlačenje i mir. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, to je još bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati svoje granice.

Karijera: Kako bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i malo više sarađivati sa drugima. STav da je neko bogom dan nije dobar, a posebno kad to mislite za sebe.

Ostatak čitajte OVDJE.