Avgust ili kolovoz će donijeti astrološke prognoze koje će biti naklonjene vodenim znakovima, ali zato zračne znakove čeka jedan loš period.

Astrolozi savjetuju da sačekamo s novim projektima i zamislima do druge polovice ovog mjeseca. Kada je ljubav u pitanju, vodene znakove vrlo vjerovatno očekuju nova ljubav i romansa. Mjesečni ljubavni horoskop za avgust ili kolovoz po znakovima je sljedeći:

Ovan
U toku prve dvije sedmice avgusta, nebo je naklonjeno vašem ljubavnom životu, vi ste puni novih ideja. Bez obzira jeste li u vezi ili ste ipak sami, energija iz vas pršti i na visokom je nivou. Živite u momentu i čeka vas svijetla budućnost. Naparavili ste konkretne ciljeve, a ljubav vam pritječe u ovom mjesecu i to lagano. Samci će ovog mjeseca biti blagoslovljeni novim ljubavnim partnerstvima, koristit ćete svoju senzualnost i magnetizam kako biste privukli suprotni spol. Vi ćete bez problema uspjeti u svojoj potrazi za ljubavlju.

Bik
Izgleda da je ovo idealno vrijeme za one koji potiskuju svoje ljubavne osjećaje i drže ih zaključane, da ih iskažu prema osobama koje im se sviđaju, a osobe koje su u braku će imati prisniji odnos.

Blizanci
Porodične veze vam možda i nisu prisne. Isto tako bi moglo doći do nesporazuma sa rodbinom po majci, a napetost u porodičnom životu može da vas spriječi da provodite dovoljno vremena sa ljubavnim partnerom i zbog ovoga ćete možda imati problema u ljubavnoj vezi.

Rak
Kod vas može doći do uplitanja roditelja u brak i to bi moglo da postane razlog nezadovoljstva i svađa između parova.

Ostatak pročitajte OVDJE.