Rizikuju slobodne škorpije da se zaljube neočekivano. Bit će toliko jako osjećaji da će zasjeniti sve što se okolo dešava.

Pazite da vašu otvorenost ne koristi suprotni pol, rakovi neće imati briga, imat će šansu pronaći ljubav svoju.

A veza koja će u martu početi, bit će osuđena na propast.

BIK

– spremni ste na puno toga u ljubavi, moguće je kako ćete imati krupne odluke kao što je zajednički život ili vjenčanje. Mart je odlično vrijeme da se u novi dom preselite. Trebaju se bračni partneri za kućne poslove pripremiti.

Težak posao je pred vama u ulozi roditelja, renoviranja i uređenje doma. Svjesno pokušajte da pristupite pitanjima.

BLIZANCI

– bit ćete uronjeni u romantiku u prvoj polovici marta. Prijeći ćete granice brzo, s vaše strane ćete čuvati dominaciju, vrlo brzo ćete stvoriti konflikt s partnerom.

A kad je riječ o dugoročnim vezama, moguća su iznenađenja tu, moguće da se neko drugi u vašu vezu miješa. Jedino što može idilu da razbije je ljubomora.

Nemojte nikakav razlog davati, niti pritisak na partnera vršiti.

RAK

– neće rak imati ozbiljne brige ovdje. Porodični rakovi će moći konačno da žive zajedno ili da se presele. U svemu se konsultujte s vašom drugom polovicom da biste svađe izbjegli. U martu ćete češće porodicu posjećivati, nekom od vaših bližnjih potrebna je vaša pomoć.

LAV

– lavovi će moći da na vlastitom samopouzdanju rade, veliki pritisak na partnera će višiti, u izjavama ste nemarni. Ako želite da odnose izgradite, drugu taktiku izaberite. Poslušajte šta ima reći i druga polovica.

Nemojte se plašiti ni eksperimentisanja, na intimnu stranu veze obratite pažnju.

A o ostalim znakovima pročitajte na ovom linku OVDJE