U nastavku današnjeg članka, a kako ste mogli da uključite po naslovu, govorimo o jednoj najpoznatijoj porodici sa javne scene. Dakle, reč je Živojinovićima, a kako smo nedavno napisali, Aleksandra Prijović i Lepa Brena uspele su da svoje odnose drže pod kontrolom, pa su se samim tim lepo slagale i na odmoru u Majamiju. Naime, njihovi zategnuti odnosi traju već dvije godine, a kako je Prija nedavno imala preokret u Americi, tada je i Lepa Brena odlučila da odleti do Majamije, te izgladi odnos sa snajkom.

Naime, podsećanja radi sve se počelo dešavati 2020 godine , kada je Brena odlučila da celu porodicu počasti luks puttovanjem u Dubaji , gde je trebala da snosi sve troškove , a na kraju je platila samo avionske karte , dok je ostali kompletan smeštaj plaćao svako sebi . Tada je se u javnosti pojavila informacija da je razlog tome bio taj što je prodala svoj udepo u Grandu ,te pazarila 25 miliona evra , a jasno je bilo da je Brena ogromna škrtica.

Kako sazanajemo, a ispričali su dobro poznati izvori, ni sada se Brena ne može smiriti, dok se Filip trudi da udovolji maćehi, a koja je predložila Filipine za odmor, izgelda da Prija nije uopšte za to. U više navrata je istakla da njena svekrva, voli da se petlja u njihov porodični život, krenuvši od odgoja njihovog sina Aleksandra, do toga šta će da obuči, koja auta da vozi i slične stvari. Dakle, uspeli smo da saznamo i da Prija nije nešto vešta u kuhinji, dok joj Brena stalno nameće kako da nešto skuha, a što Priju po svemu sudeći itekako nervira.