Kako je uhapšen Veljko belivuk, mediji ne prestaju da izbacuju informacije o njegovom zločinačkom klanu koji je radio brutalne stvari u godinama iza nas. vrhunac svega  je bila vandredna sjednica Vlade Srbije na kojoj je prikazano više slajdova koji nisu nikdas prikazani, a koji su pokazali svu moguću brutalnost Veljinih ljudi. 

Kako dani prolaze sve je više dokaza protiv Velje Belivuka, poznatijeg kaom nevolja, i ako se sada već može reći, treba da se desi čudo pa da izbjegnu doživotnu, ili maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora. Međutim, prema pisanjim asrpskih medija, on je itekko jak i već sada se špekuliše da izlazi iz zatvora, kada ga niko ne vidi, i vrati se u roku od par sati. Vjerujete li vi u ove stvari?

Koliko su bili jaki pokazuje i podatak da su planirali i atentat na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. To im je još teža okolnost, tako da će trebati čudo da se desi a da ne prođu sa maksimalnom kaznom zatvora. Međutim, kako piše Informer, Belivuk i njegovi ljudi su imali u planu i otmicu Danila Vučića, predsjednika Republike Srbije. Sve je to panirano dugi niz godina, ali pošto su shavtili da je nemoguće doći do predsjednika Srbije, iduća meta je bio njegov sin.

On je u posljednjih godinu dana konkretno i stalno bio praćen, tako da se očekivala konačna otmica, koju na sreću nisu uspjeli da realizuju.