Cijeloj javnosti je malo pozant detalj da je pjevač već godinama unazad iznajmljivao kuću u Diplomatskom naselju na Banovom Brdu, ali prije par godina Haris je odlučio da kupi plac i da krene sa gradnjom impozantnog zdanja.

Gradnja traje već par godina, zbog toga što, prema riječima ljudi koji su aktivno uključeni u ovaj projekat čija stambena površina iznosi više od 900 kvadrata, to je veoma dug proces, pogotovo kada je poznato da je ovaj pjevač veliki perfekcionista.

Naime, prije više od tri godine on je počeo da gradi ovu vilu, ali su se desile neke nepredviđene okolnosti iotežavale mu izvođenje tih radova. Par puta je sve rušio i popravljao zbog toga što mu se puno stvari nije svidjelo, pa se onda kretalo sve iz početka.

– Trebalo je imati dovoljno novca da se napravi sve onako kako Haris želi, a uložio je milione u izgradnju. Skoro sve stvari su se naručivale iz inostranstva, a aktivno je učestvovao u projektovanju sa arhitektama, a majstore je konstatno posjećivao na gradilištu kako bi se uvjerio da sve ide onako kako treba. Kako ne grade kuću svake godine, hoće sebi da prište potpuni komfor i luksuz, te će u svojoj impozantnoj vili, koja je još uvijek u izgradnji, imati veliki bazen, teretanu, pa čak i spa kutak, a u jednom dijelu vile, poseban dio kuće biće napravljen za Melinu, koja će imati sopstvenu mini- kancelariju u kojoj će obavljati sve poslove koji se tiču njenog brenda, ali i dio za uljepšavanje kao što su šminkernica i naravno dio za frizera.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.